Úno
10

Spaghetti ca nunnata

Těstoviny vhoďte do lehce osolené vroucí vody. Mezitím, co se vaří těstoviny, orestujte na pánvi česnek a chilli. Přidejte na jemno nakrájenou petržel (nať) a odsuňte na pár minut z plotny.  Přimíchejte rybky neonata spolu se sběračkou vody, ve které jste uvařili těstoviny. Směs v pánvi lehce promíchejte.

Sceďte špagety a přimíchejte je ke směsi v pánvi. Podávejte s posypané trochou čerstvé petrželové natě a špetkou černého pepře.

 

Ingredience pro 4 osoby

  • 350 g špagety
  • 300 g ryba neonata (nunnata)
  • 1 stroužek česneku
  • Petrželová nať
  • Chili
  • Extra panenský olivový olej
  • Sůl a pepř

 

Nápsáno Elisa. Vloženo Primi di Mare, Recepty

Trackback from your site.

Přidat komentář